Jobb, jobb och jobb

Så har en helg passerat i Perth, en helt vanlig helg full av jobb. Fredagen var som vanligt, jobb jobb, lördag jobb och söndag jobb. Att vara kvar i Perth på måndagen var bara konstigt, det har liksom inte hänt på 5 månader. Tänkte bara slappa en vecka innan jag började söka jobb igen, men så fick jag ett sms av min gamla chef att han ville att jag skulle komma ner till lunch baren som jag jobbade på innan jag började på farmen. Tisdag morgon skulle jag åka dit, men fick ett nytt sms samma dag där han frågade om jag ville jobba 10-2 hela veckan. Jamenokejdå.
 
Så igår åkte jag dit, jobbade, åkte hem och körde sedan ner till Boby. Idag samma sak, jobb på lunch baren, sen Boby. Hela veckan ut blir det jobb, vilket gör att jag kommer upp i heltid denna veckan... Hur gött är inte det? Hade ju inte direkt räknat med det men jag klagar inte :)
 
Vad som händer resterande veckor får vi se... Tålamod!
 
Idag är det för varmt, 38 grader och jag gnäller. På fredag ska det bli 25 och då kommer jag gnälla för att det är för kallt... Sånt är livet!
 
1 timme kvar till jobb, trötta mig, denna värmen tar kål på en!
 
Puss på er där hemma

Pic summary from the farm <3

 
 
Bad weather?
 

 
 
 
Floods on the road
 
 
 
 
Bad weather is on it's way...
 

 
 
 
Just before it all started..
 

 
 
My beloved little Junior boy
 

 
 
 
Amazing sunsets each and every night!
 

 
 
Open fields
 

 
 
Swimming in the dams <3
 

 
 
Bobtails come for a visit in the garden
 

 
 
Cute little Junior
 

 
 
Last night on the farm and I get a sunset like this! Lovely
 

 
 
Down the pines
 

 
 
An old bridge near the pines
 

 
 
View
 

 
 
 
I just love this photo!
 

 
 
Sunset at the dam where we went jet skiing
 

 
 
Another magic sunset
 

 
 
Hail in the middle of the summer
 

 
Sooo...this is just a few of all the photos I've got... It's been an adventure, it's been magic and unreal - I'll never forget it! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last day at the farm...

Jaha. Då var det sista kvällen i Williams. Blandade känslor, för några veckor sedan ville jag bara dra - nu när det väl gäller så är det JOBBIGT! Jag har varit en i familjen sedan den 17 september förra året - nästan exakt 5 månader och imorgon bär det av till storstan på heltid. Jag kommer böla, förstöra sminket inför jobb och snyfta i bilen på väg tillbaks. Suck, det kommer bli hårt! Det har varit underbara och ibland jobbiga månader, fina minnen och underbara platser. Men som sagt, det är dags nu. Tillbaks till jobb, ska hitta ett nytt jobb som fyller ut mina helger på restaurangen, festa, träffa folk och vara lite ungdom igen :)

Ikväll blir det 2 flaskor vin och en kväll på puben, vi kör all in tänkte jag :) Bakfylla, packning och 2 timmars bilfärd tar vi imorgon helt enkelt...


RSS 2.0