Äntligen dags!

Jag ville bara säga att det har varit en fantastisk helg med världens häftigaste houseparty, slappa dagar, mycket skratt, vin, öl och underbara människor... Nu drar jag till Margaret River med världens finaste sällskap, vi hörs på torsdag, och då ska jag visa och berätta om vårt lilla äventyr ;)

Puss på er!


Underbara dagar!

Åh vilken mysig vecka ;) Söndagen bjöd på cider på Windsor, take away pizza i bilen med utsikt över vattnet, och sedan spontant biobesök - I love it! Måndagen var det jobbdags och sedan åt jag och Eddie i China Town, ett sjukt coolt ställe på en bakgata mitt i stan, kändes som om man var tillbaks i Thailand igen! Tisdagen och onsdag bjöd på jobbjobbjobb, och igår var det dags för lasagne hos en kär vän haha :) En mysig kväll, åt gott och kollade Project X, kan va en av världens coolaste filmer. Talade om för Boby att jag var ledig idag, fredag, från cafeet. "Oh, then you can come at 2.30 and make your Swedish meatballs so I can put them on the menu on Saturday!" säger Boby med sin indiskengelska. JAVISST kan jag det Bobsan. En dags ledigt med noll och inget planerat hade behövts, men samtidigt, det är rätt coolt ändå. 3 kg köttbullar som jag gjort helt själv, en märklig känsla! Nåja, på måndag åker vi till Margaret River, ett ställe 5 timmars bilfärd down south med vinfarmer, olivfarmer, chokladfabrik, ostfabrik, spritdestilleri och gud vet vad. Vi skulle planera igår men det finns för mycket att göra så vi kommer åka dit, ta en karta från infocentret och sen bara go with the flow ;) Väldigt trevligt sällskap också, så jag längtar som ett barn :) Där nere finns massor med kängurus, så om vi har tur får jag se dom, bättre i naturen än på zoo! Ser verkligen fram emot vinprovningen, har aldrig varit på något liknande, och med fritt vin hela dagen kan det sluta hur som :) Nåväl, dags för Bobyjobb och kanske, om jag orkar, utgång ikväll ;) Puss på er!

Bild nedan från Margaret River - hur nice ser inte det ut?


Pics


More pics


Pinnacles Desert

Oj vilken helg. Hade fredagen ledig och klockan ringde 07.00. Hopp in i duschen och sen begav vi oss iväg. Stannade på Boatshed, ett mysigt ställe precis vid Swan River, och åt frukost. Fruit toast och latte, mums! Körde i två timmar norrut, till Pinnacles Desert, en 'öken' mitt ute i ingenstans, kör upp för en kulle och helt plötsligt uppenbarar sig landskapet. Jag höll på att smälla av. Jag hade frågat Eddie tidigare om Pinnacles var något att se. 'Nä alltså, det är bara stenar. Men vi kan åka dit om du vill' Men jisses. Vad han inte visste var att jag aldrig sett gul sand. Jag vet inte hur jag ska beskriva det med ord, det var det vackraste jag någonsin sett, från ingenstans, på knallgul sand står miljoner stenar, i alla möjliga former och skepnader. Det var helt otroligt! Vi körde runt och allt jag kunde säga var 'Woooooow, this is amazing!' För det var det. Jag låter fotona tala för sig helt enkelt, för orden räcker inte till. På hemvägen stannade vi för lunch i Lancelin, vitlöksräkor med havsutsikt, magiskt! Åkte hem, och sen var det Bobyjobb. Min kära dansare var där såklart, och äntligen, efter 4 månader frågade han efter mitt...namn. Nåja, framsteg kanske, men där lär ju inte hinna hända mycket innan jag åker hem haha. Så, kom hem vid 10.30 och då kom vi på att vi skulle ut. Why not, så jag och Thomas blev upphämtade av en taxi med Scotty i och sen begav vi oss till Capitol. Dansade loss och kom sedan i säng vid 6 på morgonen. KUL. Sov halva dagen, sedan var det Bobyjobb igen. Var ganska lugnt, kom hem vid 10-tiden och sen stack vi ut igen. Why not liksom :) Haha. På lördagar får Boby alltid två kannor med öl från baren och han fyllde mig med den ena, han är rolig han. Fröken Gustafsson med bara en skål flingor i magen behöver inte mycket. Men kul var det, att dricka på arbetstid är märkligt. Men kul. Idag skulle vi egentligen åkt till Swan Valley för vinprovning, men något med Eddies bil ska lagas på måndag så vi får skjuta upp det. Men mig råder det ingen nöd på, en kollega hämtar upp mig och sen drar vi iväg på äventyr nånstans ;) Ytterligare en bra helg!


RSS 2.0